Vakantiewoningen - Welness - Gastenkamers
Hotels - Zwembad - Jacuzzi
Uw vakantie begint hier !

BELGIE
Vakantiehuizen
met privé sauna

Vlaanderen
Belgische kust
Ardennen

FRANKRIJK
Vakantiehuizen met zwembad of welness

Zoek op kaart
Aquitaine
Auvergne
Bourgogne
Bretagne
Languedoc-Roussillon
Limousin
Midi-Pyrénées
Normandië
Provence - Côte d'Azur
Rhône-Alpes

Sitemap
Links

e-mailVakantiehuizen | Hotel | Annulatie Verzekering | Vliegtickets | Autohuur | Provence

Oost Vlaanderen – Assenede
kasteel Ter Leyen
Groepsaccommodatie 24 pers – 12 slpk
eigen privé sauna – veel speeltoestellen
omgetoverde wijnkelder tot kroeg
Ideaal voor familie bijeenkomsten

 

Het sprookjesachtige kasteel Ter Leyen staat aan de rand van het dromerige dorpje Boekhoute en landerijen. Boekhoute ligt slechts 12 km ten zuiden van Terneuzen (Westerscheldetunnel), 30 km ten noorden van Gent en 40 km ten oosten van Brugge. Kortom, romantiek en cultuur om de hoek. Het kasteel, de gracht, de tuin, het koetshuis en de nabijgelegen portierswoning ademen een echte kasteelsfeer uit en zijn op zichzelf al bezienswaardigheden.
U geniet van alle rust, ruimte en privacy en woont op loopafstand van de dagelijkse boodschappen, restaurant en terrasjes. Het kasteel is rookvrij, m.u.v.de kelder van het kasteel waar de wijnkelder omgetoverd is in een gezellige kroeg, waar ook een tafelvoetbalspel staat.
Verder is er wifi, een stereo installatie, dvd-speler (kleine selectie dvd's), lcd tv een wii-spelcomputer en een spelletjeskist met diverse puzzels en gezeldschapsspelen. Rondom het kasteel is er voor de kinderen een houten speelhuisje met glijbaan en schommel, een reuzenschommel, grote trampoline, voetbalgoaltjes, een volleybalnet. Voor de ouderen is er een jeu des boulesbaan (incl. ballen) en een kastelengolf parcours aangelegd. De zaal van het koetshuis is o.a. geschikt voor het houden van een vergadering en een prettige zaal om te werken of leuke activiteiten te organiseren. In het koetshuis is ook een sauna, toiletten, douches en een dompelbad om in af te koelen.
Voor grote groepen is het ook nog mogelijk om het portiershuis (B9961/2) erbij te huren, gelegen op het domein van Ter Leyen.
Door de romantische uitstraling van het kasteel is het een ideale plek voor trouwfeesten of andere banketten. De eigenaar kan u raadgeven met traiteurs, tapinstallatie en muziek. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Kasteel Ter Leyen
12 slaapkamers, 24 personen
Gelegen in Assenede in Vlaanderen (België)
Het sprookjesachtige kasteel Ter Leyen staat aan de rand van het dromerige dorpje Boekhoute en landerijen. Boekhoute ligt slechts 12 km ten zuiden van Terneuzen (Westerscheldetunnel), 30 km ten noorden van Gent en 40 km ten oosten van Brugge. Kortom, romantiek en cultuur om de hoek. Het kasteel, de gracht, de tuin, het koetshuis en de nabijgelegen portierswoning ademen een echte kasteelsfeer uit en zijn op zichzelf al bezienswaardigheden. U geniet van alle rust, ruimte en privacy en woont op loopafstand van de dagelijkse boodschappen, restaurant en terrasjes. Het kasteel is rookvrij, m.u.v.de kelder van het kasteel waar de wijnkelder omgetoverd is in een gezellige kroeg, waar ook een tafelvoetbalspel staat. Verder is er wifi, een stereo installatie, dvd-speler (kleine selectie dvd's), lcd tv een wii-spelcomputer en een spelletjeskist met diverse puzzels en gezeldschapsspelen. Rondom het kasteel is er voor de kinderen een houten speelhuisje met glijbaan en schommel, een reuzenschommel, grote trampoline, voetbalgoaltjes, een volleybalnet. Voor de ouderen is er een jeu des boulesbaan (incl. ballen) en een kastelengolf parcours aangelegd. De zaal van het koetshuis is o.a. geschikt voor het houden van een vergadering en een prettige zaal om te werken of leuke activiteiten te organiseren. In het koetshuis is ook een sauna, toiletten, douches en een dompelbad om in af te koelen. Voor grote groepen is het ook nog mogelijk om het portiershuis (B9961/2) erbij te huren, gelegen op het domein van Ter Leyen. De basisprijs voor kasteel Ter Leyen geldt voor 24 personen. Vanaf de 25e pers. betaalt u ter plaatse € 35 p.p.p. verblijf kinderen onder de 3 jaar zijn gratis. Door de romantische uitstraling van het kasteel is het een ideale plek voor trouwfeesten of andere banketten. De eigenaar kan u raadgeven met traiteurs, tapinstallatie en muziek. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Faciliteiten
Sauna
Internet (draadloos)
Openhaard
Parkeerplaats(en) op perceel: 20 plekken
1 TV
Vaatwasser
1 DVD speler
Kinderbedden: 1
Kinderstoelen: 1